Volg de gratis cursus Mindful Opvoeden en creëer een betere band met je kind!
Volg de gratis cursus Mindful Opvoeden en creëer een betere band met je kind! (Foto: aangeleverd)

Gratis cursus Mindful Opvoeden

EDAM / VOLENDAM - Het opvoeden en groot brengen van kinderen kan één van de mooiste periodes van ons leven zijn. Toch brengt het bij veel mensen ook nieuwe stress met zich mee. Tijdens de cursus ‘Mindful Opvoeden’ leer jij als ouder om met de stress van het opvoeden om te gaan.

Creëer een betere band met je kind!

Het opvoeden en groot brengen van kinderen kan één van de mooiste periodes van ons leven zijn. Toch brengt het bij veel mensen ook nieuwe stress met zich mee.

De cursus ‘Mindful Opvoeden’ kan u als ouder helpen om met deze stress om te gaan. Mindfulness leert ons aanwezig te zijn bij onze volledige ervaringen, zowel de positieve als de negatieve, en deze te erkennen en te aanvaarden. Wanneer we onze reacties als ouders erkennen en aanvaarden, en niet veroordelen, kunnen we een vriendelijkere en meer meedogende houding ten opzichte van onszelf en onze kinderen ontwikkelen.

Deze cursus is gratis voor de inwoners van de gemeente Edam-Volendam. Meld je aan voor de cursus en creëer een betere band met jouw kind!

Informatie

Voor ouders met kinderen alle leeftijden op het Centrum voor Jeugd en Gezin. De cursus ‘Mindful Opvoeden’ bestaat uit 4 bijeenkomsten die plaatsvinden op de volgende data van 19.30 tot 21.30 uur.

Woensdag 16 september, woensdag 23 september, woensdag 30 september en woensdag 7 oktober.

Eventueel een terugkombijeenkomst; datum door de groep te bepalen op een woensdag van 19.30 tot 21.30 uur.


Meer weten of inschrijven? Check www.lef-edvo.nl/activiteiten/mindful-opvoeden/ voor meer informatie en inschrijven.