Eerste oefenwedstrijd te zien op FOX Sport.
Eerste oefenwedstrijd te zien op FOX Sport. (Foto: FC Volendam)

Oefenwedstrijden FC Volendam live uitgezonden

VOLENDAM - De bal rolt weer! Op 18 juli 2020 was vv Woudia in Westwoud de eerste tegenstander in de oefencampagne van FC Volendam. Ook Vitesse, RKAV Volendam, De Graafschap, SC Cambuur en FC Groningen nemen het op tegen het team van trainer Wim Jonk. Het is duidelijk dat bij de duels tegen vv Woudia en Vitesse op het complex in Westwoud geen bezoekers aanwezig mochten zijn. Toch hoefden de fans niks te missen, want alle wedstrijden in de oefencampagne worden live uitgezonden.

Gratis livestream via youtube

FC Volendam verzorgde voor de wedstrijden tegen vv Woudia, Vitesse, RKAV Volendam en FC Groningen een gratis livestream via het Youtube-kanaal FC Volendam TV. Het duel werd gefilmd met twee camera's en voorzien van commentaar van NH Sport-verslaggever Edward Dekker.

Ook de krachtmetingen tegen De Graafschap en Cambuur zijn live te volgen. Het duel in Doetinchem wordt live uitgezonden op FOX Sports. In Leeuwarden werden de beelden verzorgd door Omrop Fryslân.

Solidair

FC Volendam betreurt het dat de eerste twee oefenwedstrijden zonder publiek worden afgewerkt. Het bestuur en de raad van commissarissen heeft daarom besloten zich solidair te verklaren met de fans van FC Volendam. Zij zijn dan ook niet aanwezig bij de genoemde duels.


De livestream wordt mede mogelijk gemaakt door Asser Glas en Verfhandel.