Afbeelding
(Foto: )

Waterlandbon: leuk om te geven én om te krijgen

MONNICKENDAM - In 2013 werd de Waterlandbon geïntroduceerd door Ondernemend Waterland, in samenwerking met Stichting Promotie Waterland. De bon vindt sindsdien gretig aftrek en dat is begrijpelijk, want de Waterlandbon is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen! Stichting Promotie Waterland, met informatiepunten in Monnickendam en Marken, is het enige verkooppunt van deze lokale cadeaubon.


De Waterlandbon is het lokale alternatief voor de VVV bon.

De bon, in coupures van 5 en 10 euro, wordt door de vrijwilligers van de stichting enthousiast aangeprezen als alternatief voor de algemene VVV bon. Hierdoor wordt het besteden van geld bij ondernemers in Waterland gestimuleerd en dat is vooral in dit coronajaar bijzonder hard nodig.

De Waterlandbon is in te leveren bij alle deelnemende ondernemers die lid zijn van Ondernemend Waterland en/of Stichting Promotie Waterland. Van kapper tot bakker en van kledingwinkel tot horeca en supermarkt: de bon is zo breed uit te geven dat iedere ontvanger er wel een goede bestemming voor weet.

Deelnemers

Wie de bon koopt krijgt er een recente deelnemerslijst bij. Ook deze decembermaand kunnen de bonnen weer gekocht worden.

Informatiepunten SPW

Het informatiepunt in Monnickendam is vanwege corona wel beperkt geopend, maar is in december geopend op vrijdagen en zaterdagen van 11.00 - 14.00 uur. Op 24 december is er een extra openstelling van 11.00 - 14.00 uur, voor iedereen die last-minute nog een Waterlandbon of andere cadeaubon wil kopen. Wie meer Waterlandbonnen wil kopen om deze bijvoorbeeld aan kerstpakketten toe te voegen, kan hiervoor contact opnemen met Denise van den Akker op coordinator@onswaterland.nl..


Het SPW-informatiepunt in Marken is in de wintermaanden gesloten. Het Informatiepunt in Monnickendam is vanwege corona beperkt geopend. In december is dat op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur en op 24 december van 11.00 - 14.00 uur. Op 25 en 26 december en 1 januari is ook dit Informatiepunt gesloten.