Meer info over zonnepanelen? Dit kan nu digitaal.
Meer info over zonnepanelen? Dit kan nu digitaal. (Foto: Pixabay)

Digitale info sessie zonnepanelen

Gezocht: ondernemers en agrariërs! Bent u in het bezit van een groot dak en heeft u wel eens aan zonnepanelen gedacht? De eerstvolgende digitale informatiesessie over het gratis ondersteuningsproject 'Verzilver uw dak met zonnepanelen' vindt plaats op dinsdag van 16.30 - 18.00 uur. Deelname is gratis.

Duurzame energie opwekken met zon op daken is een oplossing die voor de hand ligt.‘Verzilver uw dak met zonnepanelen’, wordt georganiseerd vanuit de regionale gemeenten en de provincie Noord-Holland.

De sessie vindt plaats op 1 september van 16.30-18.00

Aanmelden kan via: https://overmorgen.nl/zonneenergie/. U ontvangt dan een link waarmee u toegang krijgt tot een sessie naar keuze. Deelname is gratis.

Als u als ondernemer een dak voor tenminste 60 panelen beschikbaar kan stellen, biedt de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) subsidie van het rijk interessante mogelijkheden.

Vraag gratis en vrijblijvend een dakscan aan via www.overmorgen.nl/verzilver-uw-dak-met-zonnepanelen/.Voor verdere informatie en vragen over de digitale sessies of over de dakscan kunt u contact opnemen via erzilveruwdak@overmorgen.nl.