Het fanfareorkest treedt op 25 april op in Wijdewormer.
Het fanfareorkest treedt op 25 april op in Wijdewormer. (Foto: aangeleverd)

Kunst na Arbeid op koninklijke toer

PURMEREND - Een concert met een royale knipoog naar vorsten. Er zijn door de jaren heen veel artiesten die zich hebben onderscheiden en die zich een vorst kunnen noemen. Denk aan Michael Jackson, Freddy Mercury maar ook aan Marco Borsato of aan The Blues Brothers. Er zijn ook tradities welke kenmerkend zijn voor vorstenhuizen en waarbij een bepaalde muziek hoort. Dat is de twist die Kunst na Arbeid in dit concert graag speels wil neerzetten.

Door de jaren heen ontwikkelde de uit 1927 stammende Muziekverenging Kunst na Arbeid zich tot een multifunctioneel inzetbaar orkest. De bezetting van het orkest bestaat uit koperen blaasinstrumenten aangevuld met saxofoons en slagwerk wat onmiskenbaar het kenmerk is van een fanfareorkest.

Feestelijke herkenning

Bent u al geïnteresseerd geraakt? Dan bent u zaterdag 25 april van harte welkom om te komen luisteren in het Dorpshuis in Wijdewormer. Toegangskaarten zijn € 9,- en voor kinderen tot en met 15 jaar € 7,50. De aanvang is 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur. Een avondprogramma met een feestelijke herkenning naar traditionele gezelligheid.

Kaarten zijn te bestellen bij www.kna-purmerend.nl of via een aan mail aan de PR-commissie: knapurmerend@gmail.com of voor aanvang van de voorstelling.

Afbeelding