Wij Allemaal, hier vertegenwoordigd door Wendy Kok (tweede van links) en Conny Blokker, ontving onlangs nog het Lokaal Compliment. en van
Wij Allemaal, hier vertegenwoordigd door Wendy Kok (tweede van links) en Conny Blokker, ontving onlangs nog het Lokaal Compliment. en van (Foto: aangeleverd)

Benefiet in kader 12,5 jaar Wij Allemaal

PURMEREND - Op 3 april bestaat Wij Allemaal 12,5 jaar. Het inloophuis voor een ieder die, direct of indirect, te maken heeft met kanker, wil dit jubileum gezamenlijk vieren en organiseert daarom een benefietavond. Om dit met veel bezoekers, bedrijven en geïnteresseerden te kunnen delen, heeft het bestuur van Wij Allemaal een aanbod gekregen om dit heugelijke feit te vieren in de spiksplinternieuwe De Markthal aan de Koemarkt. De avond is bedoeld voor iedereen die het inloophuis een warm hart toedraagt.

Tijdens de avond wordt teruggeblikt en uiteraard ook gekeken naar de toekomst. Alles met het doel om ondersteuning te kunnen blijven bieden aan alle (ex)kankerpatiënten in Purmerend/Waterland. "Het belooft een bijzondere avond te worden omdat de verhalen en ervaringen van onze bezoekers en vrijwilligers deze avond centraal staan", aldus Wendy Kok van Wij Allemaal.

Het zal volgens haar ook een avond worden met een traan en een lach. Naast de verhalen, ervaringen, activiteiten en informatie over het inloophuis kunnen de aanwezigen genieten van divers entertainment. De Markthal Purmerend zal zorgdragen voor een hapje en drankje.

De tickets voor onze benefietavond zijn vanaf nu te koop voor € 50,- Zoveel mogelijk aanmeldingen betekent dat Wij Allemaal de mooie werkzaamheden ook in de toekomst kan blijven vervullen! Voor alle informatie klik op de link https://benefietwijallemaal.nl/#overbenefiet