Het team van Beyond Sports.
Het team van Beyond Sports. (Foto: aangeleverd)

Beyond Sports wint Sports Business Awards

ALKMAAR - Het Alkmaarse bedrijf Beyond Sports heeft woensdag 16 december de eerste prijs gewonnen bij de Sports Business Awards 2020 in de categorie: For Sport and In Sport.

De Sports Business Awards zijn onderscheidingen die 5 jaar geleden zijn bedacht om het harde werk en de successen te vieren van individuen en teams die het sportieve succes mogelijk maken. De jury bestaat uit CEO's van alle sporten naast personen wie kennis, expertise en ervaring hen een bijzonder inzicht geven in de uitdagingen en eisen van het succes van sportbedrijven. Beyond Sports is een sporttechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het analyseren en visualiseren van positionele trackinggegevens om virtuele wedstrijdsimulaties te creëren. Beyond Sports ontwikkelt en exploiteert naast haar B2B-activiteiten de consumententoepassing "GAMEFACE, powered by Eredivisie" om fans een nieuwe manier te bieden om voetbal te ervaren.

Team bedanken

Sander Schouten & Nicolaas Westerhof (Co-Founders): “We bedanken de jury voor de erkenning, maar in de eerste plaats willen we ons team bedanken dat dit jaar onvermoeibaar heeft gewerkt en dat zoveel onzekerheden heeft gezien, niet alleen in de sport, maar over de hele wereld. Deze prijs stimuleert ons om te blijven doen wat we doen en we kijken uit naar de toekomst!"