Wilfred Veul.
Wilfred Veul. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe samenwerking Kerstpakketten123 en Drogisterij-Parfumerie Veul

ALKMAAR - Op zoek naar een origineel kerstpakket voor uw medewerkers? Dan bent u bij Drogisterij Parfumerie Veul en Cadeaumarktonline.nl aan het juiste adres! Het einde van het jaar is hét moment om uw medewerkers uw waardering te tonen en wat is er leuker dan ze zelf hun keuze te laten maken?


Alles is anders dit jaar en ook van uw medewerkers wordt er verwacht dat ze omgaan met de omstandigheden die er helaas gelden. Velen werken thuis en missen de gezelligheid van de mensen om hun heen. Met de feestdagen weer in het vooruitzicht bieden Drogisterij Veul en Kerstpakketten123 van Silvia Bruin uit 't Veld een gepersonaliseerde feestelijke online omgeving voor het kopen van kerstpakketten. Ze werken samen met lokale leveranciers uit de kop van Noord Holland in de vorm van een digitale kerstmarkt. Er worden traditionele voedingsmiddelen aangeboden maar ook mooie wijnen, heerlijke verzorgingsproducten, geuren en actuele gadgets.

Digitale kerstmarkt

"Waar we vorig jaar nog meerdere kerstmarkten konden organiseren, zit dit het er dit jaar helaas niet in. Daarvoor in de plaats organiseren we een digitale kerstmarkt die we speciaal op de wensen van bedrijven kunnen inrichten", zegt Wilfred Veul. Met de cadeaumarktonline 'lopen' de werknemers in hun eigen veilige omgeving langs de kramen en kunnen ze zelf hun keuze maken. Dit concept geldt voor de wat grotere bedrijven vanaf ongeveer honderd personen. Er is een ruime keuze uit leuke cadeaus en pakketten van Vegan tot duurzaam. Ook de kleinere bedrijven kunnen bij Drogisterij-parfumerie Veul terecht. Hiervoor kunnen we een pakket op maat maken. Daarvoor hebben we dit jaar een speciale folder laten maken waarin een aantal voorbeelden vermeld staan maar eigenlijk alles is mogelijk. We hebben een aantal leuke kerstgadgets die we bij de sets verpakken zodat het geheel net even anders is."

Mogelijkheden

Ook gebruik maken van deze originele online digitale kerstmarkt of de losse eindejaarsgeschenken? Kijk op www.cadeaumarktonline.nl en neem vrijblijvend contact op met Wilfred Veul 072-5120939. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.