Heb jij al boeken besteld bij de AfhaalBieb?
Heb jij al boeken besteld bij de AfhaalBieb? (Foto: adobestock)

AfhaalBieb

ALKMAAR - Nu fysiek bij elkaar komen nog geen optie is, is de bieb een Online Boekenclub gestart. Via het videoplatform Jitsi kan samen worden gepraat over boeken met diverse onderwerpen.

De thema's die zijn gepland: autisme, adoptie, religie in de kindertijd en de ‘De zeven zussen’. Doe je mee? Kijk op de website voor meer informatie over Jitsi en hoe je je kunt aanmelden. De AfhaalBieb verheugt zich erop om met je in gesprek te gaan!

Digitale Voorleestas!

Lees mee vanuit de Digitale Voorleestas met prentenboeken en doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek. Het is gratis voor kinderen die lid zijn van de bibliotheek.

AfhaalBieb volwassenen

In de vestigingen Alkmaar Centrum, Alkmaar De Mare, Heerhugowaard, Bergen en Castricum is het mogelijk boeken te bestellen en af te halen. Deze service is voor alle leden van de bibliotheek. Je geeft op het formulier op onze website je wensen door. Je wordt dan gebeld voor een afspraak om je tasje met boeken af te halen. Op de website zijn praktische informatie en het bestelformulier te vinden.