Leanne, Julio, Richard en Mila van Kippie.  Let op: oudere archieffoto.
Leanne, Julio, Richard en Mila van Kippie. Let op: oudere archieffoto. (Foto: archief)

Tien jaar Kippie, ook tijdens corona

ALKMAAR - Het zijn bijzondere tijden voor ondernemers en dus ook voor Richard Pouw, eigenaar van Kippie Alkmaar. Zijn bedrijf bestaat ook nog eens precies tien jaar!

"Het begin van de crisis was schrikken", zegt Richard, die met zijn team een vertrouwd gezicht vormt in winkelcentrum De Mare, tegenover de ingang van de Albert Heijn. "We hebben natuurlijk de bekende Kippiepannen, ideaal voor verjaardagen en andere feestjes. In het begin waren er veel annuleringen en we misten de scholieren die in het winkelcentrum die broodjes bij ons kochten. We zijn de hele tijd open geweest en mensen beginnen steeds meer te wennen aan de RIVM-richtlijnen. Dan zien we gelukkig terug in het aantal klanten. We bestaan nu tien jaar, een mijlpaal. Dat zouden we nu volop vieren met festiviteiten en acties, dat stellen we uit, maar halen we later zeker in! Uiteraard hebben we nu ook aantrekkelijke acties (zie advertentie op deze pagina) en overheerlijke Kippiepannen die mensen die voor hun gezin - of een bescheiden feestje met afstand - kunnen bestellen."

Varianten

Er zijn vele varianten van de Kippiepan. Ga jij voor een complete maaltijdpan of liever voor een pan gevuld met verschillende(kip)hapjes? Kies jouw favoriet uit en bestel deze online of kom gezellig langs in onze winkel. Je vindt Kippie Alkmaar in het winkelcentrum De Mare aan Europaplein 92. Kom gezellig eens langs bij de winkel en bekijk het gehele assortiment op www.kippie.nl.

Meer informatie op de website, via 072 - 5623628 of alkmaar@kippie.nl.