Rotary Club Alkmaar Young Ambition.
Rotary Club Alkmaar Young Ambition. (Foto:Natasja van der Woude van Natasja fotografeert) )

Geldinzameling Ondernemend voor de Zorg

ALKMAAR - De corona-crisis heeft ons leven in korte tijd drastisch veranderd. In de zorgsector is de werkdruk enorm toegenomen en draait het personeel vaak overuren. Hierbij denken we aan de zorgverleners op de Intensive Care in het ziekenhuis, maar ook in de thuiszorg, gehandicapten- en verslaafdenzorg is het werk nog intensiever geworden.

Ook de gevolgen voor ondernemend Nederland zijn enorm. Waar sommige bedrijven floreren (denk aan supermarkten) hebben veel branches het zwaar. Natuurlijk denken we allemaal aan de lokale horeca-ondernemers, maar ook de kleine dienstverleners zoals schoonheidsspecialisten, kappers en pedicures hebben momenteel weinig tot geen inkomsten. En wat te denken van artiesten en cateringbedrijven? Jij kunt nu de lokale ondernemers supporten! Door mee te doen met de RAYA Moederdagactie verricht je een dubbel goede daad: met jouw donatie steun je én de lokale ondernemer, én de mensen in de zorg. Want wanneer jij doneert, zorgen Alkmaarse horeca-ondernemers er op Moederdag voor dat dames die op dat moment in een van de Alkmaarse zorgcentra werken, verrast worden met een heerlijk Moederdagontbijt. En hoe meer er wordt gedoneerd, hoe meer zorgpersoneel daarvan kan genieten!

Doneren

Als jij wilt bijdragen aan dit mooie project kun je een donatie overmaken op de bankrekening van Rotary Club Alkmaar Young Ambition: NL85 INGB 0008 5233 35 of een donatie doen met behulp van de Tikkie QR. Rotary Club Alkmaar Young Ambition is een club enthousiaste ondernemende mensen tussen de 30 en 45 jaar die zich graag in willen zetten voor de maatschappij. Meer info: www.rotaryalkmaar.nl.

Afbeelding