Prins Hendrik

EGMOND AN ZEE - De uitslagen van maandag 17 februari: E-klasse: Dirk Roele 100; Carlo Zwaan 100; Arie Wijker 99; Cor Wijker 99; Ger Gravemaker 99. A-klasse: Richard van Ham 100; Willem Reemst 96; Yvonne Krab 94. B-klasse: Jaap Schipper 90. Pistool: Dirk Roele 49; Arie Wijker 48; Carlo Zwaan 45; Richard van Ham 45.


Repair café

EGMOND-BINNEN - Samen kapotte spullen repareren, deskundig advies,ontmoeten en inspiratie opdoen. Belangstellenden kunnen op 28 februari weer bij het Repair Cafe in Dorpshuis de Schulp, van 09.30 tot 12.00 uur, terecht met kleding, fietsen, elektrische apparaten, speelgoed, computers en vele andere spullen die het waard zijn om te repareren. en daardoor niet bij het afval terecht komen. In het repair café worden de spullen, samen met de inbrenger gratis gerepareerd, en er staat een kopje koffie klaar.


Nieuws melden

DE EGMONDEN - Iets te melden voor uw eigen activiteit of evenement? Lees hier hoe de kans het grootste is op plaatsing.

Mail altijd naar redactie.con@rodi.nl. Online via rodi.nl/regio/bergen: gebruik rechtsboven de button 'tip de redactie'. Of via Facebook: stuur een bericht naar de Facebook-pagina van Rodi Bergen. Houd er rekening mee dat de krant een deadline heeft, maar online natuurlijk niet. Nieuws melden voor de eerstvolgende papieren editie? Stuur het uiterlijk de maandag op voor 16.00 uur. Momenteel is Michel Ranzijn aanspreekpunt voor de redactionele invulling. ''Ik ben altijd benieuwd wat er leeft en speelt in de Egmonden.'' Voeg Ranzijn toe op Facebook en ga in gesprek. Laagdrempelig. Heb je een vraag of wil je dat de redactie iets gaat uitzoeken? Leg het voor. Lokaal betrokken en verbinden. Dat is waar Rodi voor staat.