Bij de dames van All People City Spa ben je in goede handen.
Bij de dames van All People City Spa ben je in goede handen. (Foto: Aangeleverd)

Mooi oud worden dankzij All People

KOEDIJK - Wat past bij jouw huid? In de loop der jaren is de behoefte van de klanten veranderd en wil men huidverbetering met mooie resultaten, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd heerlijk ontspannen, weten ze bij All People City Spa.

"In Koedijk zou je geen City Spa verwachten, maar wij zitten op een geweldige locatie net onder de rook van Alkmaar waar wij onze gasten verwelkomen in een oase van rust in een prachtige ruimte met gratis parkeren", vertelt eigenaresse Carin Brouwer. "Wij verrassen met onze ruimte de gasten met een Skinbar, Footbar, Nailbar, Make-up en Browbar met diverse behandelkamers waar je met persoonlijke aandacht kan genieten van een professionele huid verbeterende behandeling. Ook bieden wij permanente make-up, microdermabrasie en (ayurvedische) massage’s aan.

Mooi oud worden

"Wij werken met producten van LOOkX Skincare deze zijn ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die hoge verwachtingen heeft van haar dagelijkse huidverzorging en make-up, wij zijn een team van beautyprofessionals dat die behoefte en passie met haar deelt. LOOkX staat voor Smart, Clean en Beauty, wetenschap, innovatie en trendy texturen, gecombineerd met de schoonheid en kracht van de natuur. Ouder worden gaat gepaard met huidveroudering. Mooi oud worden lijkt een kunst, maar op zich valt dit wel mee... Wij bepalen met een huidanalyse in welke fase jouw huid zich bevindt en passen daar onze producten en behandeling op aan."

Purebeau Fibroblast

"Ons nieuwste aanwinst is het apparaat Purebeau Fibroblast een revolutionaire non-chirurgische behandeling, het is een zeer effectief en een super alternatief voor plastische chirurgie. Het is een behandeling geschikt voor ieder huidtype en het is veilig geen naalden, mesjes en hechtingen. Door middel van een plasmaflits verdampt de huid. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen. Het resultaat is dat de huid zichtbaar strakker wordt en er ontstaat meer elasticiteit en collageen, omdat er van binnenuit vernieuwing plaats vindt. Zeer geschikt voor ooglift, frons, kraaienpootjes, neuslippenplooi en alle rimpels in het gelaat en pigmentvlekken."

Aanbieding

Om het jaar goed te beginnen heeft All People in januari een prachtige aanbieding: ontvang bij behandeling van één zone plasmalift een korting van maar liefst vijftig procent op de tweede zone. Profiteer je ook mee?


All People City Spa vind je aan de Kanaaldijk 193 in Koedijk. Info via www.allpeople.nl en @allpeoplecityspa.