Bij Kiddies is er veel aandacht voor buiten.
Bij Kiddies is er veel aandacht voor buiten. (Foto: aangeleverd)

Kiddies opent BSO in Oud-Overdie

ALKMAAR - Vanaf 4 januari hebben de kinderen van de Matthiasschool in Oud-Overdie een hele goede reden om na schooltijd nog niet naar huis te gaan. Kiddies opent die dag in hun school de deuren van een nieuwe BSO-vestiging.

Deze BSO is een plek waar alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar die op de Matthiasschool zitten, buiten schooltijd, op studiedagen en in de vakanties naartoe kunnen. In school krijgt Kiddies echt een eigen toffe ruimte. Zo is het voor de kinderen vertrouwd, maar toch helemaal weg van school en ’s avonds zijn ze lekker snel weer thuis. En hoe ontspannen is het voor ouders die werken of studeren dat je ’s morgens en ’s avonds naar één plek gaat?

Met de opening van deze Kiddies Buitenschool vinden de ouders van de Matthiasschool nu alles onder een dak. SKOA, de kinderopvang waar Kiddies sinds 2019 onderdeel van is, heeft al een peuteropvang in school, Kiddies Buitenschool maakt de cirkel mooi rond. De doorstroom van Peuteropvang naar school en de BSO is heel natuurlijk en vertrouwd en past helemaal bij Kiddies. Zij zien dat de wereld uitdagend is en continu in verandering en zorgen daarom dat ze de kinderen opvangen in een natuurlijke omgeving.

Natuurlijk betekent Kiddies veel aandacht voor buiten, maar ook de kinderen heel veel ruimte geven om vooral lekker zelf te ontdekken en de mooiste avonturen te beleven. Door met aandacht naar elkaar en de omgeving te kijken, maken ze de kinderen bewust van de wereld om hen heen. “Er gebeurt zoveel moois onder je neus, als je maar met aandacht kijkt” zegt Michelle van Nieuwenhoven, directeur van Kiddies.


Ouders die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met Kiddies via info@kiddies.nl, even bellen 072-564 4961 of natuurlijk via de website www.kiddies.nl.

Bij Kiddies is er veel aandacht voor buiten.