Kookboek steunt horeca.
Kookboek steunt horeca. (Foto: Richard Rood)

Culinaire reis door Alkmaar geeft horeca steuntje in de rug

Vervolg van de voorpagina.

"Het boek bevat dus ook de beste tips voor fantastische cocktails, hapjes en drankjes om van een 'gewone' borrel een top-borrel te maken", zegt Vincent.

Bestellen

Het unieke kookboek komt in september van dit jaar uit en kost € 19.95. Het is nu al bestellen in de voorverkoop. "Weet je wat het leuke is? Dat er binnen een week tijd al 1000 exemplaren besteld zijn! Het is geweldig om te zien hoe onze actie wordt omarmd", aldus een enthousiaste Vincent die namens zijn club laat weten nog wel op zoek te zijn naar sponsoren.

Sponsoren

"Te denken valt bijvoorbeeld aan bedrijven die het boek aanschaffen en het inzetten als relatiegeschenk voor de kerstdagen. Zowel het bestellen van het boek als het aanmelden als sponsor is mogelij via www.alkmaarskookboek.nl."


Succesvolle events

Getriggerd door deze actie van Rotary Club Alkmaar Young Ambition? Dan is er goed nieuws. Vincent: "Wij zijn nog op zoek naar meer leden uit diverse branches. Je hoeft geen ondernemer te zijn, maar wél ondernemend. Wij delen graag onderling kennis en gebruiken elkaars netwerk om tot succesvolle events te komen zoals het Alkmaars Kookboek of bijvoorbeeld de drive-in bioscoop vorig jaar. Samen krijg je namelijk heel erg veel voor elkaar!"

Interesse?

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met Vincent Roobeek via rotaryalkmaaryoungambition@gmail.com.