Kees en Frans stoppen met de organisatie van de Egmondse Avondvierdaagse.
Kees en Frans stoppen met de organisatie van de Egmondse Avondvierdaagse. (Foto: aangeleverd).

Kees en Frans stoppen met de organisatie Egmondse Avondvierdaagse

EGMOND AAN DEN HOEF - Kees en Frans stoppen met de organisatie Egmondse Avondvierdaagse. Veertig jaar geleden hebben Wim en Ria Nooteboom het plan opgevat om vanuit 'Jeugdbelangen' de jaarlijkse avondvierdaagse te organiseren. En met succes, vele jaren waren zij betrokken bij de organisatie van dit evenement. Achttien jaar geleden hebben Kees en Frans de organisatie overgenomen en voortgezet van Toby Habraken die toen de organisatie in handen had.

"Achttien keer hebben wij met veel plezier het avondvierdaagse evenement georganiseerd en begeleidt'', zeggen Kees en Frans. ''Door de strengere vergunningseisen, en het sterk dalende aantal 'betalende' deelnemers, zijn wij niet meer gemotiveerd om dit verder voort te zetten. Wij vinden het jammer dat dit evenement uit het dorp zal verdwijnen, maar als jonge gemotiveerde mensen, die weer met nieuwe ideeën dit jaarlijkse evenement willen organiseren, dan zijn wij natuurlijk bereid om de nieuwe organisatie op weg te helpen."

Interesse

"Heb je interesse bel dan voor 25 maart: Kees 06-46307100 en Frans 06-29730032. Verder willen wij alle vrijwilligers, die elk jaar tijdens de Avondvierdaagse hebben geholpen, ontzettend bedanken. Want zonder alle vrijwilligers was er nooit een Avondvierdaagse in Egmond aan den Hoef geweest. Daarvoor onze grote dank.''