Reünie De Boswaid

EGMOND AAN DEN HOEF - Basisschool De Boswaid vormt zaterdag 6 juni van 14.00 tot 17.00 uur het onderkomen voor een reünie op basisschool De Boswaid.

Vanaf 1975 stond de Boswaid nog midden in een braakliggend terrein aan de Prins Willem Alexanderlaan. Frank de Vrijer was toen het hoofd van de openbare school. Zijn opvolger was Hilbrandt Kramer en later vanaf 2008, Chantal van der Kamp, Agnes van der Veen, Birgit Ranzijn en Caroline le Clercq. In juli sluit de Boswaid na 45 jaar haar deuren. Per 1 augustus 2020 zullen de Boswaid, St. Jozefschool en kinderopvang 't Jozefslotje samen gaan onder een nieuwe naam. "Met deze reünie op de Boswaid willen we oud- leerlingen en oud- leerkrachten in de gelegenheid stellen om elkaar nog eens te ontmoeten en herinneringen op te halen aan de hand van allerlei beeldmateriaal door de jaren heen. 'We zijn trots dat zoveel kinderen van de Boswaid een onvergetelijke schooltijd hebben gehad, samen met inzet en een warm hart van ouders en leerkrachten. Om deze reünie te kunnen organiseren, vragen wij een bijdrage van € 5,- per persoon. En heeft iemand zelf ook nog foto's – en of filmpjes? Dit kan dan gestuurd worden naar afra.tromp@gmail.com. Ideeën en organisatie Boswaid Reünie: Brieneke van der Linde, Afra Tromp, Tineke Spuijbroek, Annemarie van der Linden.


Uitslagen Prins Hendrik

EGMOND AAN ZEE - Na de jaarvergadering, helemaal op z'n Derps, met veel humor en klappen met de hamer, werd er ook nog geschoten. De uitslagen van maandag 2 maart: E-klasse: Carlo Zwaan 100; Dirk Roele 100; Cor Wijker 99. A-klasse: Jos v.d.Outenaar 99; Michael Bekkers 93. B-klasse: Mieke v.d.Outenaar 91. Pistool: Henk Konijn 48; Richard van Ham 46.