Dries Roelvink tijdens een van zijn eerdere optredens in 't Hartje. (Foto: Difrafotografie)
Dries Roelvink tijdens een van zijn eerdere optredens in 't Hartje. (Foto: Difrafotografie)

Lokale artiesten tijdens kermis in 't Hartje

ALKMAAR – Ook dit jaar is het weer feest tijdens de kermis Alkmaar in Café ‘t Hartje aan de Houttil/Waagplein van Alkmaar. Iedere dag is er wat te beleven op muzikaal gebied. "We zijn goed voorbereid op de situatie", aldus Sil Vendel, uitbater van de gezelligste volkskroeg in Alkmaar.

"We zijn van mening dat ondanks de situatie en regels dit feest door moet gaan. Dit om de (veelal) lokale artiesten tegemoet te komen maar ook om het publiek een feestje te gunnen iets wat we simpelweg ieder jaar met heel veel plezier doen. We verwachten er weer een topfeest van te maken zoals men gewend is maar deze keer met registratie en een eigen barkruk volgens de richtlijnen. Wie naar binnen wil, ziet al vanaf een afstand of dat kan of niet. Het welbekende stoplicht geeft aan of alle barkrukken bezet zijn. Indien het stoplicht op rood staat, kun je op het terras de gezelligheid ook altijd nog opzoeken maar de zangers en de muziek houden we binnen. Om binnen te komen kan er een QR code gescand worden waarmee je ook direct ter plekken je gegevens kunt achterlaten om je plek binnen te reserveren.

Dries Roelvink

Vrijdag de 21ste om 20.00 uur is de aftrap met onze huiszanger Tom Haver. Iedere dag staan er stuk voor stuk topartiesten geboekt 10 dagen lang. Zondag de 23ste vanaf 17.00 dan hebben we onder meer Dries Roelvink en maandag de 24ste weer vanaf de 20.00 uur met Wilbert Pigmans welbekend met de hit ’De Toreador’ lekker knallen. Zoals gebruikelijk sluiten we af op maandag 31 augustus met het 'Laatste deuntje’ met vanaf 15.00 uur welbekende onder meer Alkmaars Jan die nog als vanouds er een feestje van maakt. Het wordt een bijzondere kermis en zowel het publiek als de zangers kunnen weer op ons rekenen!"