Het team van Niestcar biedt al 35 jaar persoonlijke aandacht en service.
Het team van Niestcar biedt al 35 jaar persoonlijke aandacht en service. (Foto: aangeleverd)

Autobedrijf Niestcar: 35 jaar persoonlijke service

REGIO - Een mijlpaal voor Autobedrijf Niestcar: het bedrijf bestaat 35 jaar. En is in die tijd uitgegroeid tot een begrip in Noord-Holland op het gebied van persoonlijke aandacht en service naar haar klanten toe.

Op 30 mei 1985 richtte Joop, samen met zijn vrouw Ellen Niesten, Autobedrijf Niestcar op. Begonnen als officiële Austin-Rover dealer, later MG/Rover, en sinds 2004 officieel Subaru Zes-Sterren dealer.

Hecht team

Team Niestcar is uitgegroeid tot een hecht en betrouwbaar team. Dat blijkt wel uit hoelang de mensen er werken. Vanaf de eerste dag is Ron Peggeman er bij. Erik de Boer is al 20 jaar in dienst. Lindy is ook een bekend gezicht achter de servicebalie geworden terwijl Hans en René als twee rasechte autotechnici tot volle tevredenheid bij Nietscar werken.

Nieuwe generatie

Inmiddels is het Heemskerkse autobedrijf overgenomen door zonen Mark, Bob en Coen Niesten. Maar hun ouders zijn er nog altijd bij betrokken.

“Wij willen over 35 jaar nog bestaan. Met dezelfde persoonlijke service en aandacht voor onze klanten” vertelt Mark.

Oprechte interesse

“Oprechte interesse in je klanten, dat is wat onze ouders ons geleerd hebben” vervolgt hij.

Aanbieding

Al is 35 jaar geen officieel jubileumjaar, de familie Niesten wil er wel bij stilstaan. Zo maken ze voor iedere bezoeker een persoonlijke 'extra aantrekkelijke' aanbieding. Meer weten? Stap dan eens binnen bij Niestcar op de Rijksstraatweg 21 te Heemskerk of zie www.niestcar.nl