Spelen staat centraal bij kinderopvang Berend Botje.
Spelen staat centraal bij kinderopvang Berend Botje. (Foto: Aangeleverd)

Gratis meespelen bij alle bso's van Berend Botje in Enkhuizen

ENKHUIZEN - Op zoek naar opvang voor of na school? Kom eens kijken hoe leuk het is bij één van de bso-locaties van Berend Botje in Enkhuizen. Maandag 23 maart van 16.00 tot 17.00 uur is er een meespeelmiddag. Maak samen met je kind kennis met Berend Botje en ervaar hoe het is op de bso.

Nadruk op spelen en niet op onderwijs

Je kind kan zowel voor als na school bij Berend Botje terecht voor leuke activiteiten. Het vervoer naar en van school hoort er natuurlijk bij. Op school maakt je kind kennis met min of meer verplichte activiteiten. Lessen in taal, rekenen, schrijven en soms ook huiswerk maken. Daar spelen we natuurlijk op in, maar op de buitenschoolse opvang bepaalt je kind veel meer zelf wat het doet. De nadruk ligt op spelen en niet op onderwijs.

Goodie-bag

Tijdens de meespeelmiddag kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toegaat op de bso. Er is een leuke activiteit voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig, de enthousiaste medewerkers staan voor jullie klaar. Alle bezoekers krijgen ook een leuke goodie-bag.

Deelnemende locaties

De deelnemende locaties zijn: BSO Flosbeugel, Flosbeugel 17a; BSO Mozaïek, Toereppel 21 en BSO De Hoeksteen, Roerdompplein 9.