Binkie en Tijn Toube combineren muziek en meditatie.
Binkie en Tijn Toube combineren muziek en meditatie. (Foto: Aangeleverd)

Meditatieconcert in meeslepende songs van Tijn Toube en Binkie

ENKHUIZEN - Tijn Touber en Binkie geven zondagmiddag 15 maart een Seven Steps meditatie concert in De Drom waarin zij muziek en meditatie combineren.

In het Seven Steps meditatie concert komen de zeven universele inwijdingen tot leven in meeslepende songs. Tijn Touber is muzikant en meditatieleraar en oprichter van Lois Lane. ZIjn vrouw Binkie is zangeres. Het debuutalbum van Lois Lane bereikte de eerste plaats van de Album Top 100 en verkocht meer dan 100.000 stuks. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned.

Na dit muzikale avontuur legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en leefde veertien jaar als yogi in Amsterdam. In deze periode geeft hij trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes, verplegend personeel in ziekenhuizen (VU, AMC en MCA), kleine kinderen en bezoekers van Lowlands.

Tijn Touber weet spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen in columns, interviews en verhalen (onder meer in Happinez en Ode). Van hem verschenen diverse boeken over meditatie, zoals Spoedcursus Verlichting, Verlicht Leven (over het integreren van emoties), Stadsverlichting (een initiatief om huiskamers open te stellen voor meditatie), Het Geheim van Genialiteit (over het vermogen inspiratie te downloaden), Yogi Power (over de roots van meditatie), Heimwee naar het Paradijs (over de zeven universele inwijdingen) en Time Bender (over het Spel van Leven en de opdracht waar we nu voor staan).

Aanvang 15.00 uur. Entree 15.00 euro. Reserveren via: www.drom.nl/agenda.