Bo Visser en Kirsten van de Wateringen.
Bo Visser en Kirsten van de Wateringen. (Foto: Aangeleverd)

Nieuw advocatenkantoor in Zwaagdijk

Bo Visser en Kirsten van de Wateringen hebben op 2 maart jl. hun nieuwe advocatenkantoor in Zwaagdijk-Oost geopend, Visser Van de Wateringen Advocaten. Bij dit kantoor kunnen cliƫnten terecht voor zaken op het gebied van het personen- en familierecht, erfrecht, arbeidsrecht en bestuursrecht.

Familierecht

Bo is 15 jaar werkzaam in de advocatuur, waarvan 7 jaar als advocaat. Zij begon aanvankelijk tijdens een stage en heeft nooit meer anders gewild. Bo behandelt zaken in het personen- en familierecht en het erfrecht.

Arbeidsrecht

Kirsten is na afronding van haar rechtenstudie gaan werken bij een advocatenkantoor als advocaat personen- en familierecht en arbeidsrecht. Zij is een paar jaar uit de advocatuur geweest en werkte toen als jurist handhaving bij de gemeente. De advocatuur bleef trekken en dus is Kirsten weer advocaat. Kirsten behandelt zaken op het arbeids- en bestuursrecht.

Bo en Kirsten vinden het belangrijk dat cliƫnten begrijpen wat ze doen. Ze streven naar open en duidelijke communicatie zonder te veel poespas, een West-Friese mentaliteit.

Informatie

Meer informatie via www.visservandewateringen.nl en info@visservandewateringen.nl. Graanmarkt 5B in Zwaagdijk-Oost. Telefoon 0228 755 579