Beauty & Care zet zeilen bij en besluit tot uitbreiding van bezorgdienst

PURMEREND - De Care & Beauty drogisterijen van drogisterij Piet zetten alle zeilen bij om de klanten te voorzien van zaken die van belang zijn bij het Coronavirus. Niets wordt aan het toeval overgelaten, al wordt extra begrip gevraagd als zich schaarste van de producten voordoet.

Eigenaar Harry Piet: "Onze medewerkers werken over en aan de inkoopkant zijn we ook steeds intensief op zoek naar producten. Er is schaarste bij sommige producten maar dat is van tijdelijke aard. Het blijkt dat Paracetamol, vitamine c en koortsthermometers soms lastig te krijgen zijn. Voor het overige hebben we voldoende voorraad maar moeten soms wel even een maximum per klant instellen bij sommige producten.”

Alle mondkapjes die nu bij Care & Beauty worden aangeboden, gaan direct door naar zorginstellingen. "Mondkapjes zijn daar echt het hardst nodig nu", legt Piet uit.

De Care & Beauty-winkels concentreren zich verder op producten voor hygiëne en weerstand. Handgels blijken het meest gevraagd. "We hebben voorlopig voldoende voorraden. Wat we ook zien is een toename aan de verkoop van vitamine C. We adviseren in dat kader ook seleen en zink."

Meer informatie

Doordat veel mensen de deur niet meer uit gaan of kunnen heeft Beauty & Care de bezorgdienst uitgebreid. Meer nieuws hierover is te lezen op de achterzijde van deze krant.