Het speelterrein mag eindelijk weer de poorten openen.
Het speelterrein mag eindelijk weer de poorten openen. (Foto: aangeleverd)

Kinderparadijs met aanpassingen open

PURMEREND - Vanaf afgelopen weekend zijn de eerste kinderen uit Purmerend en de Beemster weer welkom op het Kinderparadijs. Op het terrein aan het Trimpad is van alles te doen. Kinderen kunnen er heerlijk ravotten, hutten bouwen, trampoline springen, varen in de bootjes en natuurlijk een vuurtje stoken.

Omdat de richtlijnen van het RIVM gevolgd moeten worden, gelden de volgende regels:

Kinderen zijn welkom als ze tussen de 6 en 12 jaar oud zijn en tenminste in het bezit zijn van zwemdiploma A. (Ouders en begeleiders zijn tot en met 1 juli niet welkom op het terrein)

Maximaal kunnen 30 kinderen per dag worden ontvangen. Daarom is vooraf aanmelden verplicht.

Aanmelden kan via de email kinderparadijs@clup.nl en via Whatsapp 06 146 349 68.

Vermeld in de aanmelding de volgende gegevens van u kind(eren): naam, leeftijd, het telefoonnummer van een ouder en welke zwemdiploma’s het kind heeft (A/B/C).

Uw kind is pas welkom als u een bevestiging van uw aanmelding heeft gekregen. U kunt uw kind(eren) per keer voor 1 dag aanmelden.

Lees voor het bezoek aan het Kinderparadijs het ‘Protocol Openstelling Kinderparadijs’ goed door, om teleurstellingen te voorkomen. U vindt deze op de website www.clup.nl/Kinderparadijs

De openingstijden tot aan de zomervakantie zijn: Woensdag van 13.00-17.00 uur, zaterdag van 11.00-17.00 uur en zondag van 11.00-17.00 uur.

Het Kinderparadijs ie extra open op Hemelvaarsdag donderdag 21 en vrijdag 22 mei van 11.00-17.00 uur. En op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni van 11.00-17.00 uur.