Kerstontbijt Bovenkarspel
Kerstontbijt Bovenkarspel (Foto: aangeleverd)

Zonnebloem Bovenkarspel verrast gasten

BOVENKARSPEL - Als wij om ons heen kijken, merken wij op dat iedereen aan het aftellen is naar de kerst, nog meer dan voorgaande jaren. "Het was me ook wel een jaar! Maar laten we onze zegeningen tellen", vertelt Peter van der Wal, voorzitter Zonnebloemafdeling Bovenkarspel.

"We kunnen klagen over het feit dat we maar drie mensen mogen uitnodigen met de kerst, maar laten we ook stilstaan bij onze gasten die niet eens drie mensen kunnen uitnodigen. Al met al hebben onze gasten het niet gemakkelijk gehad dit jaar."

Ontbijttas

Daarom heeft de Zonnebloem afdeling Bovenkarspel besloten om met de kerst iets bijzonders te doen voor haar gasten. "Een ludieke actie onder de noemer: in deze tijd wordt u als gast van de Zonnebloem afdeling Bovenkarspel met een kerstontbijt verblijd. Een kleine aantal vrijwilligers zijn bezig geweest om de tassen te vullen voor het kerstontbijt en deze zijn op 23 december uitgereikt door alle vrijwilligers van de afdeling Bovenkarspel aan hun gast(en).

Er voor elkaar zijn

Er voor elkaar zijn, is de sleutel van de Zonnebloem", aldus de voorzitter. "Het is mooi om iets voor iemand te kunnen betekenen, en het is mooi als iemand iets voor je wilt doen. Daar wordt iedereen blij van. Daar doen we het voor. Er kan zoveel meer dan u denkt. Want zonder elkaar is iedereen alleen...!"