Afbeelding
Jonge mantelzorgers hadden een geweldige middag. (Foto: Han Giskes)

Heerlijk uitje voor jonge mantelzorgers

PURMEREND - Op 10 november jl. was het de dag van de mantelzorger. Op deze dag wordt er extra aandacht gegeven aan mensen die langdurig voor iemand zorgen. Vaak wordt mantelzorg geassocieerd met de ouderen onder ons maar helaas zijn er ook veel kinderen/jongeren die zorgen hebben óf zorgen voor een familielid.

Om deze kinderen te laten weten dat hun zorg erg gewaardeerd wordt zijn zij uitgenodigd door Wonen Plus jonge mantelzorg consulent Marianne de Wolf om eens lekker uit hun dak te gaan bij Jumpskillz indoor trampoline center. Wat hebben zij genoten met elkaar. Twee uur lang werd er met elkaar gespeeld, gelachen en plezier gemaakt. Eigenaar Sidney van Jumpskillz bood spontaan aan om dit tegen gereduceerd tarief aan te bieden en het snoepgoed werd gesponsord door voetbalvereniging ZOB Zuidoostbeemster. Hiermee laten zij ook zien dat zij de jonge mantelzorgers een warm hart toedragen.


Wilt u/jij meer weten over de ondersteuning van jonge mantelzorgers? Neem dan contact op met Marianne de Wolf. Zij is consulent en (jonge) mantelzorgadviseur van RSWP. Ze ondersteunt en verzorgt in samenwerking met de gemeente Purmerend allerlei leuke activiteiten waar jonge mantelzorgers elkaar treffen op informele wijze. Mail naar m.dewolf@rswp.eu