De Sint werd vorig jaar door wethouder Mario Hegger welkom geheten in Purmer-Noord. Nu gaat hij online.
De Sint werd vorig jaar door wethouder Mario Hegger welkom geheten in Purmer-Noord. Nu gaat hij online. (Foto: Han Giskes)

Online in gesprek met Sint in Purmer-Noord

PURMEREND - Traditiegetrouw organiseert de Wijkkerngroep Purmer-Noord de Sinterklaasintocht in dit deel van de stad. Maar hoe druk het in voorgaande jaren ook was, dit jaar blijft Purmer-Noord verstoken van de fysieke komst van de Sint. De Goedheiligman laat zich echter geenszins kisten, want ook hij weet zich goed te bewegen op de digitale snelweg.

Zaterdag 21 november is sint online

In goed overleg met het winkelcentrum Gildeplein en de leden van de wijkkerngroep gaat Sinterklaas op zaterdag 21 november online. In drie sessies voert hij in totaal met 15 kinderen een gesprek over van alles en nog wat. Nu is het alleen nog zaak om kinderen te interesseren om met Sinterklaas te kletsen. Dus lijkt het je leuk om een aantal vragen te stellen, geef je dan op en wie weet ben jij een van de gelukkigen.


Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@livevolgen.nl Als je wordt uitgekozen, ontvang je een link die je op 21 november direct met Sinterklaas verbindt.

De sessies zijn van 12.00 tot 12.45 uur, 13.00 tot 13.45 uur en van 14.00 tot 15.00 uur. Voor iedereen te volgen op Facebook SintenPiet Purmer Noord. Meekijkende kinderen kunnen tijdens de sessies live chatten met de chat-Piet.