Afbeelding
Karel. (Foto: aangeleverd)

Verhuisdier van de week

Waar mag Karel genieten van zijn oude dag?

Dit is Karel, een knappe gecastreerde kater van 11 jaar oud. Karel is een zelfstandige en speelse kat, die ook erg geniet van het buitenleven. Hoewel hij geen typische schootkat is die graag knuffelt, komt hij meestal in de avond even een aai over zijn bol halen bij je.

Karel vindt kinderen maar spannend en daarom zijn we op zoek naar een nieuw thuis, waar geen kleine kinderen aanwezig zijn. Ook is het van belang dat Karel op zijn nieuwe plek lekker naar buiten kan. Karel heeft in het verleden erge last gehad van obstipatie, maar heeft hier (met behulp van speciaal voer) geen last meer van. Verder is Karel gechipt, gevaccineerd en verkeert hij, ondanks zijn leeftijd, in goede gezondheid. Het huidige baasje van Karel heeft regelmatig de kleinkinderen op bezoek en Karel vindt dit erg spannend. Hij is bang voor ze en heeft onlangs uitgehaald naar één van de kinderen. Voor zowel het baasje, de kinderen als voor Karel een vervelende en verdrietige situatie. Om deze reden wordt er een heel fijn, rustig en liefdevol thuis gezocht met mogelijkheid tot buiten spelen. Wie geeft Karel die nieuwe fijne plek, waar hij heerlijk mag gaan genieten van zijn oude dag?

Ben je benieuwd of Karel bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.