Dienstverlening van Rabobank Kalversteeg naar Wielingenstraat

PURMEREND – De dienstverlening van Rabobank in de vestiging aan de Kalversteeg in Purmerend verhuist per 1 december naar de Wielingenstraat 2 in Purmerend. De geld- en stortautomaten verhuizen niet mee. Door de komst van Geldmaat kunnen mensen voor het contante geldverkeer bij automaten van Geldmaat terecht.

Met de komst van Geldmaat verdwijnen de apparaten voor contant geldverkeer geleidelijk aan uit de bankkantoren naar plekken die daarvoor aangewezen zijn door de gemeente. De gele geldautomaten van Geldmaat worden gelijkmatig over Nederland verspreid. Deze ontwikkeling en de verdergaande digitalisering heeft de directie doen besluiten de dienstverlening voort te zetten in de vestiging aan de Wielingenstraat in Purmerend en in de Chr. van Abkoudestraat in Volendam.

Rob de Neve, directeur Particulieren en Private Banking: "We blijven inzetten op innovatie én persoonlijk contact. Dat doen we door het gemak van online bankieren te combineren met persoonlijke aandacht en adviezen. Of het nu gaat om betalingsverkeer of de realisatie van ondernemersplannen: we adviseren, inspireren en faciliteren graag."

Klanten kunnen voor meer informatie terecht bij de Klantenservice van Rabobank, telefoon 0299 410 310. De locaties van de automaten van Geldmaat en Rabobank worden op www.locatiewijzer.geldmaat.nl vermeld.