Afbeelding
Jolie won de model-challenge. (Foto: NIK&NIK Otto van den Toorn)

Jolie wint modelwedstrijd modemerk

PURMEREND – Jolie Klinkert (13) uit Purmerend wordt, samen met Coen, hét gezicht van kindermodemerk NIK&NIK. Beiden wonnen de finale van de ‘make me a model’-challenge van het merk die zondagochtend online werd gezet op het YouTube-kanaal van NIK&NIK ‘Yours Today’.

Met twintig andere kinderen, 10 meisjes en 10 jongens, werd Jolie gekozen uit 5000 aanmeldingen om mee te doen met de modelwedstrijd. De challenge werd geleid door de eigenaar van het merk, Nikkie Plessen en had niet alleen het uiterlijk voorop staan, maar ook bijvoorbeeld samenwerking, creativiteit, uitstraling en persoonlijkheid.


Voor de opnames van de finale zijn de vier finalisten (twee jongens en twee meisjes) naar SnowWorld geweest voor een fotoshoot en opnames van een commercial. Op basis van deze fotoshoot en commercial heeft de jury, bestaande uit Nikkie Plessen, Dave Roelvink, Yes-R en Stefania een definitieve keuze gemaakt. De commercial waarin de vier finalisten een rol spelen is te zien in 500 verkooppunten in Nederland (o.a. in de NIK&NIK stores en de Bijenkorf).


Wekenlang sloeg de tweedejaars vwo-leerlinge van het Da Vinci zich door nieuwe rondes heen, om uiteindelijk als winnaar te eindigen. Een spannende tijd, waarin ze vooral veel plezier heeft gehad en nieuwe vrienden maakte. Als winnaar won Jolie 1.000 euro aan NIK&NIK shoptegoed, een modellencontract en als lid van de ‘NIK&NIK squad’ zal ze gaan deelnemen aan fotoshoots, commercials en modeshows. Gefeliciteerd Jolie!

Afbeelding
Afbeelding