Afbeelding
Zorrito. (Foto: aangeleverd)

Verhuisdier van de week

Wie geeft Zorrito zelfvertrouwen?

Dit is Zorrito, een knappe gecastreerde Spaanse kruising van 2 jaar oud. Zorrito is een lief aanhankelijk ventje, die naar mensen toe nog erg verlegen is.

Binnenshuis ligt hij graag in zijn mandje, maar naarmate hij wat meer gewend raakt hier, wordt hij wat blijer en beweeglijker. Buitenshuis wandelt hij enigszins met je mee, maar het liefst in een rustige omgeving. Hij woont momenteel samen met andere honden en voelt zich daar veilig en comfortabel bij. We zijn op zoek naar een rustig thuis voor Zorrito (zonder kinderen), waar al een stabiele hond aanwezig is.


Het is van belang dat zijn nieuwe baasje(s) met alle liefde, geduld en aandacht met hem aan de slag wil(len) gaan, om hem meer zelfvertrouwen te geven en te laten zien hoe leuk het leven is. Het alleen thuis blijven zal heel rustig opgebouwd moeten worden. Zorrito verblijft momenteel in een gastgezin, maar is er klaar voor om naar zijn definitieve plek te verhuizen. Wie heeft er een warme mand klaarstaan voor deze lieve kanjer?


Ben je benieuwd of Zorrito bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.