Piet Beemsterboer.
Piet Beemsterboer. (Foto: aangeleverd)

Hoe raken we weer in gesprek met elkaar?

MIDDENBEEMSTER - Op woensdag 26 februari is in de Beemster Vermaning een bijeenkomst met als thema 'Wat houdt ons van elkaar gescheiden'. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Gespreksleider is Piet Beemsterboer.

Iedereen is van harte welkom. Waar gaat deze bijeenkomst over? In deze tijd van verharde standpunten en polarisatie, wordt het steeds moeilijker om kennis te maken met het gezichtspunt van de ander. Erg jammer! In plaats van oplossingen en vernieuwing, ontstaat er verstarring en afwijzing.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen de bezoekers inzicht hoe het komt dat ingenomen standpunten soms zo moeilijk te verlaten zijn, helderheid over hoe toevallig vaste standpunten ontstaan en waarom ze toch zo hardnekkig kunnen zijn en gereedschappen aangereikt die heel praktisch oplossingen bieden om uit de impasse van vaste standpunten te stappen.

Het wordt geen college, maar men gaat onder leiding van Beemsterboer ook zelf aan het werk. De nieuwe kennis kunt u daarna veel gemakkelijker toepassen in de eigen situatie. Natuurlijk krijgt u ook informatie en deze is vaak verrassend. Duur van de bijeenkomst is ongeveer 2 uur.

Piet Beemsterboer is in allerlei functies werkzaam geweest in het bedrijfsleven en het onderwijs. Het laatste deel van zijn loopbaan was hij werkzaam als senior-onderwijsadviseur. Daarnaast is hij sinds 1995 actief als coach, trainer en adviseur met een eigen praktijk. Voor meer informatie over hem raadpleeg de website www.pietbeemsterboer.nl

Beemster Vermaning is gevestigd aan de Middenweg 86 te Middenbeemster.