Afbeelding
Fedya. (Foto: aangeleverd)

Verhuisdier van de week

Fedya gaat er graag op uit

Dit is Fedya, een prachtige gecastreerde reu (kruising) van ongeveer 2 jaar oud. Fedya is een ontzettende lieve, speelse en aanhankelijke hond, die dol is op knuffelen en graag kusjes uitdeelt.

Hij is heel sociaal naar andere honden toe en speelt graag met ze. Hij komt oorspronkelijk uit Rusland, maar is uiteindelijk naar Nederland gekomen om hier gelukkig te worden. Helaas is het qua adoptie niet helemaal naar wens verlopen en is Fedya enkele malen terug in de opvang gekomen (vanwege corona en vanwege het niet matchen in de gezinssituatie). Hij moet nog veel leren, maar luistert erg goed en is leergierig, dus de verwachting is dat hij de (basis)commando’s snel onder de knie zal krijgen. We zijn op zoek naar een rustig nieuw thuis voor hem (zonder kleine kinderen), waar hij de liefde, aandacht en begeleiding krijgt die hij nodig heeft. Fedya is een jonge actieve hond, dus het zou fantastisch zijn als zijn nieuwe baasje(s) er regelmatig op uit wil(len) gaan met hem. Verder heeft hij al zijn vaccinaties gehad, is hij gechipt en is het een goed gezonde en energieke hond. Momenteel verblijft Fedya in de opvang en kijkt hij uit naar zijn definitieve plekje. Wie geeft deze ontzettende lieve en aanhankelijke kerel dat fijne nieuwe thuis?

Ben je benieuwd of Fedya bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.