Ondanks de ellende toch een mooie herinnering.
Ondanks de ellende toch een mooie herinnering. (Foto: aangeleverd)

3DBar zet verdriet om in dankbaarheid

REGIO - Eva is 24 jaar en hoorde in de zomer dat ze een voorstadium van borstkanker heeft. Gelijk kwam ze in een soort wervelwind van onderzoeken en moest ze in een korte tijd veel beslissingen nemen.

Haar chirurg stelde voor om op korte termijn te opereren en de tumor alvast te verwijderen zodat het weefsel onderzocht moest worden. Dat zou betekenen dat haar borst na die operatie niet meer de oude zou zijn.

"Ik had gelijk het gevoel dat ik mijn borst op een bepaalde manier wilde vereeuwigen. Het maken van een beeldje had ik toevallig een keer bij een vlog van een zwangere vrouw gezien en ik dacht: misschien kan dat ook wel in mijn situatie? Gelijk een mailtje gestuurd naar de 3Dbar en dezelfde avond werd ik nog teruggebeld. Ik kon gelukkig nog terecht voor mijn operatie en na een paar weken belandde er een prachtig kunstwerk in de brievenbus. Barbara van 3Dbar heeft mij geholpen om mij in deze verdrietige situatie toch ook ontzettend vrouw te laten voelen. En daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor."

Eva raadt 3Dbar voor iedereen die een onvergetelijke ervaring en een prachtig kunstwerk wil van harte aan. Kijk op https://de3dbar.nl/