Tien jaar sporten met Stichting Doemé

ENKHUIZEN - Stichting Doemé zorgt ervoor dat u op een veilige manier kan sporten en de persoonlijke begeleiding krijgt die u nodig hebt! En dat doen wij al tien jaar!

Stichting Doemé viert dit jaar het tienjarig jubileum. Dat laten wij uiteraard niet zomaar voorbij gaan! 26 Oktober 2010 zijn wij, Helene en Monique, van start gegaan om mensen in kleine groepjes fitnessbegeleiding aan te bieden om onder andere fysiek sterker te worden en sociale contacten te vermeerderen. In de afgelopen jaren zijn er liters koffie, bakken met koekjes en zweetdruppels doorheen gegaan. Altijd met als doel om de ouderen, mensen met een fysieke beperking én mensen met alzheimer/dementie uit gemeente Enkhuizen een leuke plek te bieden waar zij kunnen bewegen én sociale contacten kunnen opdoen. Sporten is goed voor ieder mens en gezelligheid zorgt ervoor dat het leven ook nog een beetje kleur krijgt!

Het sporten bij Stichting Doemé is laagdrempelig, iedereen kan meedoen op zijn/haar tempo door middel van persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn wij ook een verlengstuk van de fysiotherapeut. Wanneer de behandelingen bij de fysiotherapeut zijn gestopt kunt u bij ons terecht om uw geleerde oefeningen verder in de praktijk te brengen. Kortom, in samenwerking met verschillende partijen in gemeente Enkhuizen zorgen we voor een beter en vitaler leven voor ouderen, mensen met een fysieke beperking en mensen met alzheimer/dementie.

Wij zijn trots op al de leden die er samen met ons voor hebben gezorgd dat Stichting Doemé leeft en vooral blijft leven. Ondanks de corona maatregelen van afgelopen jaar, hebben we ervoor gezorgd dat er alsnog veilig gesport kan worden en daar zijn zowel de leden als wijzelf trots en dankbaar voor!

Wees een beetje lief voor elkaar.
Op naar een prachtig jubileum jaar!


Meer informatie?

Bel Monique van Beek via 06 21 277 319
of Helène van Rooy via 06 46 444 723