Rachel Hayhoe en haar wandelmaatje Bart gaan ervoor.
Rachel Hayhoe en haar wandelmaatje Bart gaan ervoor. (Foto: aangeleverd)

Rachel en Bart in actie voor het Rode Kruis

PURMEREND - Het Rode Kruis geeft niet alleen op dit moment, tijdens de corona uitbraak, hulp in Nederland, maar doet dat al 150 jaar wereldwijd, waaronder ook in Oeganda. Het Rode Kruis organiseert in september 2020 de eerste Expedition Red Cross, waarin de vrienden Rachel Hayhoe en Bart Bozelie een “back to basic” trekking van 80 kilometer gaan doen in zes dagen (tot 4.321 meter hoogte!) en ook projecten van het Rode Kruis gaan bezoeken.

De reis en het verblijf betalen ze zelf en met hulp van vrienden en familie zijn al de eerste sponsorgelden verzameld. Het doel is samen minimaal € 7.000,- bijeen te krijgen voor het Rode Kruis en de teller staat nu op € 2.721.

Sponsoren

U kunt Rachel en Bart meehelpen in hun actie voor het Rode Kruis in Oeganda. Speciaal voor Koningsdag kunt u een bos (van 20) 'Koningstulpen' bestellen á € 7,50, waarvan de opbrengst toekomt aan hun actie. De tulpen worden dan op zaterdag 25, zondag 26 of maandag 27 april bezorgd (met inachtneming van de corona richtlijnen) bij u thuis of bij degene aan wie de u tulpen cadeau wilt doen. Maar ook feestelijk verpakt en – als u dat opgeeft – met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger.

Mee helpen door tulpen te bestellen

Indien u tulpen wilt bestellen kan dat door een e-mail te sturen naar: teamcaboverde@gmail.com onder vermelding van uw naam en telefoonnummer, naam en adres van de ontvanger(s) en de eventuele persoonlijke boodschap.

Actiepagina

De wijze van betaling is in overleg, bijvoorbeeld via de actiepagina van Rachel en Bart bij het Rode Kruis.

Voor meer informatie, foto's en motivatie voor hun deelname, zie hun actiepagina: https://expedition.actievoorrodekruis.nl/team/team-caboverde of bel met Rachel (06 - 41 05 16 03) of Bart (06 – 21 43 95 37) voor de bestelmogelijkheden (en grote bestellingen!).


Alleen doneren op hun actiepagina kan natuurlijk ook! Iedere euro is weer een stap dichter bij hun doel.

Verslag

Op hun Facebookpagina “Rachel en Bart in actie voor het Rode Kruis” houden zij de sponsors op de hoogte van de groei van de donaties, de leuke acties die de vrienden doen en natuurlijk straks het verslag van hun reis (die zeker doorgaat, maar eventueel later vanwege het coronavirus).

Afbeelding
Afbeelding