Afbeelding
(Foto: )

Plan Sally: inschrijving 14 vrije kavels Wijdenes gestart

WIJDENES - De inschrijving voor de de veertien vrije kavels in Plan Sally is gestart. De kavels zijn ofwel aan het water gelegen of kijken uit op een parkje en mogen één woonlaag met kap bevatten. De verkoopprijs start bij 149.000 euro. Inschrijven is mogelijk tot en met 17 juni 10.00 uur.

De grootte van de kavels varieert van 471 tot 654 m2 (met uitzondering van de stolp). e verkoopprijs is eclusief btw.

Gasloos

Woningbouwplan Sally krijgt haar entree aan het begin van de Kerkbuurt in Wijdenes en loopt vanaf daar als een dorpslint richting Molenweg uit. Het gaat in totaal om 62 woningen waarvan veertien vrije sector kavels, tien sociale huurwoningen, een CPO project (2/1 kapwoning zelfbouw) en 36 projectmatige woningen. Sally krijgt een dorps karakter in een moderne eigentijdse architectuur.

Het plan wordt groen en waterrijk en aantrekkelijk voor gezinnen door de aanleg van een nieuwe speelvoorziening en de ligging nabij de basisschool en sportvereniging. De woningen worden volledig gasloos gebouwd en Sally wordt daarmee de eerste energie neutrale wijk van Wijdenes.

De brochure met verkoopinformatie is te downloaden vanaf drechterland.nl/plansally. De verkoop van de 48 projectmatige woningen volgt over enkele maanden.