Soms wordt het gepieker je allemaal te veel...
Soms wordt het gepieker je allemaal te veel... (Foto: AdobeStock)

Webinar Angst en stress in coronatijd

REGIO - Twee hulpverleners van GGZ Noord-Holland-Noord geven woensdag 3 juni een gratis webinar over omgaan met angst en stress door het coronavirus.

'Hoe gaat u met stress om?'

Het is normaal om na te denken over het coronavirus, maar soms zijn gedachten niet meer te stoppen. "Dan piekert u bijvoorbeeld over uw gezondheid of die van uw naasten, over behoud van werk of uw financiƫle vooruitzichten. Corona heeft ons leven enorm op zijn kop gezet", aldus psychotherapeut Frank Slagter en kinder- en jeugdpsychiater Ingeborg Lindhout.

Hoe werkt stress?

Frank Slagter en Ingeborg Lindhout zijn beide expert op het gebied van psychische klachten. Zij vertellen tijdens de webinar over de functie van angstklachten, hoe stress werkt, hoe je daar last van kunt hebben en wat je kunt doen als stress en angst te veel je leven gaan bepalen. Tijdens de webinar is er veel ruimte voor het stellen van vragen.De webinar is van 20.00 tot 20.45 uur. Aanmelden voor de livestream kan via www.ggz-nhn.nl/webinar.

Livestream

Na aanmelding ontvangen deelnemers op de dag zelf via e-mail een link om de livestream te volgen. Tijdens de livestream is er een livechat.