Het team van D-Style. Op de voorgrond tweede van links Diana van Santen.
Het team van D-Style. Op de voorgrond tweede van links Diana van Santen. (Foto: aangeleverd)

Team D-Style viert 10-jarig bestaan

PURMEREND – D-Style Haarmode & Visagie bestaat deze week 10 jaar. Op 1 juli 2010 startte Diana van Santen haar salon aan de Nieuwstraat, in het centrum van de stad. Vijf jaar later deed zich de mogelijkheid voor om Nick’s Hairstyling aan het Van Burgplein in Purmer-Zuid over te nemen. Dat was uiteindelijk een voorbode voor de formule die Diana en haar team tot op de dag van vandaag met succes voeren.

“Nadat het huurcontract aan de Nieuwstraat afliep en ik het besluit nam om aan het Van Burgplein verder te gaan, hebben we doorgepakt door de zaak flink te verbouwen. Enkele weken na de heropening gooiden de maatregelen in het kader van Corona roet in het eten, want met ingang van 16 maart moesten we dicht. Gelukkig konden we op 11 mei weer open en dat was het sein om helemaal los te gaan. We runnen nu met z’n allen een prachtige zaak”, vertelt Diana.

Zij wordt bij D-Style terzijde gestaan door een enthousiast team van topstylisten, namelijk Chantal, Kayleigh, Alyssa, Mireille, Manon, Valérie en Steven. “Het zijn stuk-voor-stuk fantastische collega’s die ervoor gaan om alle klanten met een goed gevoel te helpen. Persoonlijke aandacht en de tijd nemen voor iedere klant vinden wij erg belangrijk, aldus Diana. Zij ervaart het als belangrijk om een van de collega’s te zijn. “We doen het met z’n allen. Dat bepaalt onze succesfactor.”

Doordat D-Style over een groot team beschikt is het mogelijk om ruime(re) openingstijden te hanteren. De salon is open op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Op woensdag hebben wij koopavond tot 21.00 uur. En op zaterdag zijn wij tot 17.00 uur geopend. De grote formatie heeft tevens een positief effect op de service, want naast alles op het gebied van haarmode is men bij D-Style gespecialiseerd in visagie en het shapen en verven van wenkbrauwen.

Aan het 10-jarig bestaan geven Diana van Santen en haar team een extra feestelijk tintje. In welk opzicht merken de klanten van D-Style de komende weken.

D-Style Haarmode & Visagie, Van Burgplein 3 Purmerend. Online reserveren kan via onze website www.d-style.nl. Telefonisch afspreken is uiteraard ook altijd mogelijk op nummer 0299-46 07 48. Verder is er voldoende gelegenheid tot gratis parkeren op steenworp afstand en zelfs het openbaar vervoer stopt bijna naast de deur.