Initiatiefneemster Hanneke Otte.
Initiatiefneemster Hanneke Otte. (Foto: aangeleverd)

Rode loper wordt uitgerold voor de zorg

Vervolg van voorpagina

kunnen de deelnemers aan de Zorgers Verzorgd Dagen een mooi programma tegemoet zien. Na een warm welkom met koffie of thee met gebak kan men in kleine groepen workshops volgen. Zo is er een kledingstyliste, Er worden kleuranalyses gegeven, men krijgt stress releasetips en iemand geeft handmassages. Bovendien is er live-muziek en krijgt iedereen na afloop een goodiebag met kortingsvouchers voor onder meer welness, horeca, theater, yoga balance enzovoorts.

Hanneke Otte en Stephanie Roovers hopen dat hun concept in andere steden en gemeenten in het land wordt gekopiëerd. En bij de een na laatste alinea: een punt achter gekopiëerd. Kent u iemand die werkzaam is in de zorg en die hard toe is aan ontspanning, attendeer hem of haar op deze gratis verwendagen. Zij kunnen mailen naar ottehanneke35@gmail.com

De Zorgers Verzorgd Dagen worden mede mogelijk gemaakt door: Banketbakkerij Mastenbroek, Boekhandel Het Leesteken, Ina Flora Bloemisterij, Kozee Eten &b Drinken, Rotary Club Purmerend, Schipper Verhuur, Sporting De Gors, Vink Grafische Vormgeving en Welness Fort Resort Beemster. Voor de editie van september houdt het organiserende duo zich aanbevolen voor geïnteresseerde sponsors. Voor meer informatie verwijzen we je naar de flyer elders in deze krant.