Farzad Khoyi (l) overhandigt de cheque aan Wouter van Waardt
Farzad Khoyi (l) overhandigt de cheque aan Wouter van Waardt (Foto: Els Broers)

Cheque voor Stedelijk Orkest van Specsavers

PURMEREND - Om de betrokkenheid bij de lokale gemeenschap in actie om te zetten startte Specsavers tien jaar geleden de Stichting Specsavers Steunt. Ook dit jaar konden klanten van Specsavers via deze stichting met hun aankoop weer een financiële bijdrage leveren aan goede doelen. Voor Specsavers Purmerend was dit in 2019 Stedelijk Orkest Purmerend, waarvoor € 1030,38 is gespaard. Deze week overhandigden de medewerkers van de winkel de cheque aan Stedelijk Orkest Purmerend.

Farzad Khoyi, opticien van Specsavers Purmerend: "Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt. Wij vinden het ontzettend fijn om hen deze schenking te kunnen doen namens de winkel en natuurlijk onze klanten. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij."

Verheugd

Wouter van Waardt, penningmeester van Stedelijk Orkest Purmerend, was zeer verheugd met deze bijdrage: "Dat we steun krijgen van de lokale ondernemer en zijn klanten stellen we enorm op prijs. Vooral met het oog op onze voorgenomen activiteiten als we 100 jaar bestaan in 2022 is dit een welkome aanvulling." Het 50 man tellend symfonisch blaasorkest timmert al vele jaren aan de weg in Purmerend en omstreken. Zij zijn van vele muzikale markten thuis en betrokken bij veel belangrijke evenementen in de regio.

Aftrap jubileumjaar

Op 16 maart trappen zij om 20.00 uur af richting hun jubileumjaar, in Theater de Purmaryn.

www.stedelijkorkestpurmerend.nl