ZVVO Sandow verliest het zicht op de titel

PURMEREND - Door opnieuw te verliezen van Demi Sport is Sandow de aansluiting met koploper Vrone kwijt en zakken de Purmerenders naar de derde plek op de ranglijst.

Eerder in het seizoen won Demi Sport in thuis Beverwijk al met 4-3, en in de return werd het nu 3-6. Lijstaanvoerder Vrone won wel, waardoor het verschil tot zeven punten opliep en DWOW de 2e plek overnam. Met nog zes wedstrijden te spelen is Vrone bijna zeker van de titel en moet Sandow promotie zien af te dwingen via de nacompetitie.

Komende vrijdag om 20:40 uur moet Sandow op bezoek bij hekkensluiter Sparta 67 in 't Zand.

Halverwege leek Sandow door goals van Vincenzo Schep en Rowin Mol met 2-0 moeiteloos op een overwinning af te gaan, maar tien minuten in de tweede helft waren ze die voorsprong weer kwijt en keerde de wedstrijd volledig nadat Demi Sport op 2-3 kwam. Het werd zelfs 2-4 toen Dennis Pals een tijdstraf opliep wegens vasthouden van een doorgebroken speler. Vervolgens pakte het besluit van coach Mario Schep, om Mol als extra veldspeler voor keeper Lorenzo de Graauw in te zetten, volledig verkeerd uit en counterden de Beverwijkers naar 2-6. Dennis Jansen scoorde in de slotminuut nog wel, maar dichterbij kwam Sandow niet meer. Eindstand 3-6.