Afbeelding
(Foto: )

Verhuisdier van de week

Fellow verdient een fijn thuis

Dit is Fellow, een gecastreerde reu (kruising) van ongeveer 1 jaar oud (geschatte leeftijd). Fellow zat in een dodingsstation in Roemenië en is via een stichting naar Nederland gehaald, om hier een gelukkig bestaan op te bouwen. Fellow is een ontzettende lieve, vrolijke, aanhankelijke, speelse en zeer energieke hond.

Hij is sociaal naar andere honden toe en speelt maar al te graag met ze. We zijn op zoek naar een baasje/gezin, die er veel op uit willen gaan met Fellow, zodat hij goed zijn energie kwijt kan. Fellow kent de basiscommando’s, maar moet uiteraard nog veel leren. Het is van belang dat zijn nieuwe baasje consequent is en hem goed kan/wil begeleiden, om aan het leven als huishond te wennen. Met kinderen gaat het ook goed, maar omdat Fellow soms wat onstuimig kan zijn, plaatsen we hem het liefst bij wat oudere kinderen. Fellow is gevaccineerd, gechipt, heeft een Europees paspoort en is goed gezond. Momenteel verblijft Fellow in een gastgezin en kijkt hij uit naar zijn gouden mandje. Wie geeft deze lieve, vrolijke en energieke kanjer dat liefdevolle thuis?

Ben je benieuwd of Fellow bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.