Afbeelding
Het team van RSWP. Van links naar rechts: Janny Eggens, Brenda van Esch-Rosenhart, Marianne de Wolf, Monique Spliet en Anne Debets. (Foto: aangeleverd)

Waardering bij RSWP voor geste Voortman

PURMEREND - Samenwerken, samenleven en samen doen! Stichtingen en verenigingen hebben vaak mooie ideeën, maar de uitvoering kan door geld, tijd of gemis aan goede apparatuur/kennis nog weleens achterblijven.

De Waterlandse Uitdaging verbindt stichtingen en verenigingen aan het lokale of regionale bedrijfsleven. En zo gebeurde het dat Voortman Kantoormeubelen vorig jaar een tafel beschikbaar stelde die door de medewerkers en vrijwilligers van RSWP, de welzijnsorganisatie voor Zaanstreek/Waterland, maar wat graag wordt gebruikt.

RSWP ging op zoek naar een vrolijke set stoelen. Inmiddels is de set compleet en nemen de consulenten, de vrijwilligers en de abonnees van RSWP graag plaats aan de tafel. Een prachtig voorbeeld van maatschappelijke betrokkenheid. Voortman Kantoormeubelen begrijpt als geen ander dat het voor een vrijwilligersorganisatie soms verdraaid lastig is om op een goede manier het werk te doen. En bij RSWP weet men die maatschappelijke betrokkenheid als geen ander te waarderen.

RSWP is actief in de regio Zaanstreek-Waterland om te helpen dat mensen elkaar helpen. Zodat (kwetsbare) thuiswonende inwoners passende hulp krijgen als zij de nodig hebben en dit willen. Dit ondersteunt de organisatie samen met een team van vrijwilligers. Meer informatie op www.rswp.eu