Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Amsterdam Bodypaint Art Event op Museumplein

AMSTERDAM - Een dertigtal modellen – vrouw, man, dik, dun, lang, klein, trans, gay, hetero – zullen door een gelijk aantal kunstenaars omgetoverd worden tot een levend kunstwerk oftewel het 'Living Canvas'. Dit vindt plaats op zaterdag 5 september op het Museumplein in Amsterdam.

Ons thema dit jaar is 'Climate awareness' en daarom moedigen we onze kunstenaars aan om planten en dieren, maar natuurlijk ook de elementen in hun creaties te verwerken.
Ook wij willen ons aan de RIVM richtlijnen houden en daarom is besloten dat iedereen in paren op gepaste afstand en met mondkapjes gaat werken.

Aardig nieuwtje is dat als alles doorgaat, wij het eerste officiële evenement op het Museumplein zijn na 1 September,na de beperkingen die ons eerder zijn opgelegd.

Het Amsterdam Bodypaint Art Event begint om 12.00 uur, op het Museumplein, bij het zogeheten ‘ezelsoor’ en ‘leempad’ (boven de AH). Deelname kosten voor kunstenaars en modellen: 30 euro, inclusief verf, lunch, drank, hapjes en een boottocht over de grachten tot aan café-restaurant Noorderlicht waar een after is met diner.