De nieuwe eigenaren Bernd Laan en Marijke Knol samen met Klaas Swagerman. (Foto: Rodi Media/IH)
De nieuwe eigenaren Bernd Laan en Marijke Knol samen met Klaas Swagerman. (Foto: Rodi Media/IH)

Nieuw: Swagerman Slapen en Wonen

BOVENKARSPEL – Swagerman Wonen heeft een opvolger gevonden en gaat vanaf 1 september verder als Swagerman Slapen en Wonen. De 72-jarige Klaas Swagerman is verguld met de nieuwe eigenaren. “Een lange traditie wordt voortgezet.”

Eerlijk advies en persoonlijke benadering

De twee nieuwe eigenaren Marijke Knol en Bernd Laan hebben samen meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van slapen, bedden en beddengoed. Bernd: “Slapen en alles wat met wonen te maken heeft is onze passie.” Marijke: “Wij zijn al twintig jaar collega’s in de slaapbranche. We vinden het ontzettend leuk om met mensen om te gaan en hen te adviseren. Dat verbreden we graag naar wonen en woningtextiel.” Bernd: “De klant een passend en mooi product aanbieden. Daar gaan we voor. Het moet precies bij jou passen niet omdat een product een bepaald merk is of omdat het duur is en het dan wel goed zal zijn. Nee, daar geloven we niet in. Wij onderscheiden ons in kwaliteit en goede service.”

Marijke: “Of het nu alleen een nachtkastje is of die ene stoel. Of dat je je hele huis door ons laat inrichten. Wij luisteren naar wat de klant wil. Er is zoveel op de markt dat mensen haast door de bomen het bos niet meer zien. Op internet vind je alles, maar bij ons krijgen klanten eerlijk advies en een persoonlijke benadering.”

Kwaliteit en service

Dat klinkt Swagerman, die al vanaf zijn veertiende in het bedrijf staat, als muziek in de oren. “Kwaliteit en service. Dat is precies waar de naam Swagerman voorstaat.”

Trots is hij dat de naam Swagerman op de gevel blijft staan. Bernd: “Een goede naam moet je niet zomaar wegdoen.” Naast wonen wordt het assortiment verbreed naar slapen, van slaapmeubel, goede matrassen en boxsprings tot bedtextiel. Marijke: “Wij gaan voor hoogwaardige kwaliteit. Heb je nekproblemen? Kom dan eens langs. Grote kans dat we je goed kunnen adviseren. We hebben geen witte jas aan, maar doen ons best om de klant met meer genot te laten slapen en wonen.”


Swagerman Slapen en Wonen. Middenweg 2, 1611 KP Bovenkarspel