Shopmanager Ineke Doornekamp voor de ingang van de zaak in het Eggert Centrum.
Shopmanager Ineke Doornekamp voor de ingang van de zaak in het Eggert Centrum. (Foto: Han Giskes)

Nieuwe collectie bij Adam Brand Store

PURMEREND - We zien onze vaders, broers en mannen er het liefst goed verzorgd bijlopen. Helaas is het voor weinig van hen een hobby om te gaan shoppen. Een bezoek aan een kledingzaak moet dan ook zo aangenaam mogelijk zijn.

Voor een fijne kledingzaak hoef je niet ver van huis. In het gezellige Eggert winkelcentrum vind je Adam Brandstore Purmerend. Hier word je gastvrij ontvangen door Ineke en Willy. Onder het genot van een kop koffie wordt er gezocht naar een goede outfit, je krijgt advies op maat. Je bent van harte welkom.

Bijzonder geslaagd

Twee jaar geleden is Adam Brandstores overgenomen door Duetz Kleding, een familiebedrijf uit Zeist. Onder deze nieuwe eigenaar wordt er intensiever samengewerkt met belangrijke leveranciers. Dit resulteert in een collectie die op elkaar aansluit en ook onderling goed te combineren is. Dit voorjaar is de nieuwe collectie bijzonder geslaagd. Mooie stoffen, frisse kleuren en veel tijdloze klassiekers. Wel zo duurzaam, want deze raken nooit uit de mode.

Aantrekkelijke actie

Tot en met 16 mei is er een aantrekkelijk aanbod op deze nieuwe collectie. Shop de tweede broek voor de helft van de prijs.

Goed advies

Laat je een goed exemplaar adviseren en sla meteen een bulk in.