Afbeelding
(Foto: )

Koffieconcert bij Onder de Linden

MIDDENBEEMSTER - Onder de Linden start ook de koffieconcerten weer op. Er zijn wel wat spelregels in verband met de corona maar dat doet niets af aan de kwaliteit van het geboden concert. Want ook nu worden de koffieconcerten bij Onder de Linden weer georganiseerd in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam. De aftrap voor dit seizoen wordt zondag 4 oktober verzorgd door Mirna Ackers (fluit) en Vital Stahievitch (piano). Beide solisten traden in 2018 ook al op in Onder de Linden en het publiek was bijzonder onder de indruk van hun spel.

Fluitiste Mirna Ackers geniet van veelzijdigheid en verenigt haar passie voor muziek, haar liefde voor arrangeren en haar achtergrond als musicologe in haar concerten. Zij maakt deel uit van het Canal City Flute Quartet, waarvoor ze alle arrangementen maakt. Vital Stahievitch won prijzen op internationale en nationale concoursen in Minsk, Vilnius, Amsterdam, Antwerpen, Taranto, Marianske Lazne en Utrecht. Hij speelde in de meest Europese landen, maar ook in de VS, Mexico en Japan.

Op het programma staan J.S. Bach, Fluitsonate in E-groot; S. Rachmaninov, 3 Preludes en C. Franck, Sonate voor viool en piano in A groot. De musici zullen aansluitend ongeveer 1 uur spelen, zonder pauze.

Er gelden een paar extra regels: vrijwilligers begeleiden u naar uw stoel, er is ook geen (plas)pauze. Op elk tafeltje staat koffie en thee zodat u uzelf kunt inschenken, en na afloop brengen de vrijwilligers u ook weer één voor één (of twee) naar buiten.


Aanvang 11.00 uur, entree € 9,00. Bestel tijdig uw kaart via onze website voor het concert, want het aantal stoelen is beperkt.