De eerste voorstelling na de lockdown is De Fransse Eijkel.
De eerste voorstelling na de lockdown is De Fransse Eijkel. (Foto: aangeleverd)

De Purmaryn gaat dit weekend weer draaien

PURMEREND - "We gaan weer open", aldus een gelukkige Miep Boerkamp, directeur van De Purmaryn. Na de lockdown is zaterdag 27 juni de eerste programmering een feit: De Fransse Eijkel.

Het is een absurdistische cabaretperformance waarin een afspiegeling van de wereld wordt geschetst binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort. Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. In juni en juli staan er daarna nog vier voorstellingen op het programma. Muziek van Leoni Jansen, een theatervoorstelling over Etty Hillesum door Julika Marijn en twee kindervoorstellingen: Alice in Wonderland en Peter Pan.

De kaartverkoop is nu gestart! Met deze 5 voorstellingen 'try-out' De Purmaryn alvast voor het anderhalve meter theater. "Vanaf september staan we weer voor u klaar met een nieuw theaterprogramma. We houden u natuurlijk op de hoogte."


Vanwege de beperkte beschikbaarheid kunt u maximaal 2 kaarten reserveren. Bij kindervoorstellingen kunt u maximaal 3 kaarten reserveren. Wilt u meer kaarten reserveren? Mail dan naar kassa@depurmaryn.nl. Dan kijken we naar de mogelijkheden. Tijdens het bestelproces vragen we u akkoord te gaan met ons corona protocol.


        
        
v