Reuring Lekker Thuis Box
Reuring Lekker Thuis Box (Foto: Berging Brouwerij)

Reuring Lekker Thuis Box van Berging Brouwerij

PURMEREND - Geweldig dat HET festival van Purmerend en omstreken een thuiseditie krijgt: REURING Thuis! En hoe lekker is het dan om deze beleving helemaal af te maken met de Reuring LEKKER THUIS BOX. Berging Brouwerij, een trouwe leverancier van het festival, heeft samen met een aantal lokale leveranciers en ondernemers een box samengesteld om van te kunnen genieten tijdens de REURING Thuis Editie van dit jaar.

Zo kun je genieten van Kaas van Beuse, borrelhapje van BBQ De Purmer, een sapje van Eerlijk & Heerlijk uit de Beemster, een paar biertjes van SNAB en Berging Brouwerij, fritesaardappelen van de boer om thuis zelf je eigen frietjes te maken en een recept voor je eigen mayonaise. Wat ons betreft alle ingrediënten om thuis je REURING gevoel helemaal compleet te maken.

Aangezien er ook versproducten in de BOX zitten, vragen wij iedereen vooraf zijn bestelling te plaatsen op: www.BergingBrouwerij.nl/product/LEKKERTHUISBOX of scan de QR CODE die onderaan dit bericht staat.

Thuisbezorgd

Alle bestellingen worden dan voor het festival in de omgeving van Purmerend gratis thuis bezorgd.

Lokale ondernemers

De BOX kost € 25,- en hiermee steun je lokale ondernemers die net als REURING het doel hebben om Purmerend en Beemster op de kaart te zetten.